MedFys 8. – 10. februar 2016 på Kvitfjell

Påmeldingen er åpnet!

Klikk her for å komme til konferansesidene

MedFys er en årlig nasjonal konferanse i regi av Norsk Forening for Medisinsk Fysikk (NFMF), som arrangeres på Gudbrandsgard hotell, Kvitfjell. Det faglige programmet blir bredt med både nasjonale og internasjonale foredragsholdere innen bl.a. temaene:

–          spektral-CT (R. Loader)

–          protonterapi (A. Lomax, H. Nyström)

–          teranostikk og tracerutvikling (A. Türler)

–          Monte Carlo doseberegninger (H. Källmann)

–          adaptiv stråleterapi (J. Sonke)

–          analyse av dynamiske bildedata (S. Kuttner)
Fagkomiteen ønsker også ditt bidrag i form av foredrag eller poster, fristen er 1. desember. Dette er også fristen for studentmedlemmer som vil søke NFMF om reisestipend til konferansen.

 

NFMF feirer sitt 40-års jubileum i 2016 og dette vil bli behørig markert både faglig og sosialt under konferansen. Konferanseprogrammet legger også til rette for vintersportslige utfoldelser og/eller rekreasjon i hotellets spaavdeling. Det vil bli satt opp konferansebusser fra/til Oslo og Gardermoen, og det er gode muligheter for rutebusser og tog til Kvitfjell (Ringebu stasjon).

 

I forkant av konferansen blir det arrangert to parallelle workshops innen fagfeltene stråleterapifysikk og diagnostikkfysikk. Oppdatert program og mer informasjon om workshops, påmelding, hotell, priser, transport og innmelding av frie foredrag/posters, finner du på konferanse-sidene (se link øverst på siden).

 

Med vennlig hilsen arrangementskomiteen ved

 

Kristine Fasmer