Ledig stilling hos SIEMENS: Product Manager Molecular Imaging

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over 40 prosent av omsetningen på 78 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. Siemens Healthineers (tidl. Siemens Healthcare) har vært en innovatør i helsesektoren i over 160 år, og er en av verdens største leverandører innen medisinsk infrastruktur. Selskapet er en ledende aktør innen bildediagnostikk, laboratoriediagnostikk og kliniske IT-systemer. Siemens Healthineers i Norge har 113 ansatte og omsetter for cirka 600 MNOK. Selskapets hovedkontor er på Linderud utenfor Oslo.

 

Product Manager Molecular Imaging

Vil du være med på en reise inn i fremtidens medisin og helseteknologi?

Siemens Healthineers tilbyr en utfordrende rolle innen et krevende fagfelt, i en virksomhet med sterk markedsposisjon. Våre kunder er ulike aktører innen helsesektoren, en kundegruppe som stiller store krav til oss som leverandør.

Molecular Imaging (MI) er et produktområde hvor man gjennom avbildning blir i stand til å studere molekylære prosesser i kroppen. Ofte blir dette benyttet til å avdekke kreft på et tidlig stadium med større presisjon enn man er i stand til med andre teknikker. Teknikken kan også benyttes til bedre oppfølging av kreftbehandlingen og gjennom dette bidra til et mer skreddersydd behandlingsregime. Det foregår mye forskning på området og vi forventer at MI vil bli stadig viktigere i vår evne til å avdekke sykdom på et tidlig stadium for å forebygge og behandle langt mer effektivt enn i dag.

Som Product Manager MI vil du være en del av et sterkt faglig og kommersielt team, som er tilknyttet en tverrfaglig enhet med ulik kompetanse innen Diagnostic Imaging. Din rolle vil være å jobbe langsiktig med både fysikere og leger for å følge opp både nye og eksisterende prosjekter innen molekylære bilder.

Product Manager MI skal være en faglig ressurs innenfor molekylære bilder, rådgiver og støtte til Siemens Healthineers kunder i Norge samt en langsiktig medspiller i forhold til relevante forskningsprosjekter.

 

Du skal:

  • Vedlikeholde og bygge langsiktige kunderelasjoner i samarbeid med KAM-apparat og øvrig salgsstøtte
  • Være ansvarlig for prosjektledelse av offentlige anbudsprosesser og utarbeidelse av produktspesifikasjoner i samarbeid med Bid-office
  • Holde produktpresentasjoner for kunder. Kundegruppen kan utgjøre personell som fysikere, overleger og ledere tilknyttet sykehusforetakene og forskningsmiljøer
  • Samarbeide tett med applikasjonsspesialister i forbindelse med demonstrasjon av produkter på referansebesøk
  • Bidra til langsiktig vekst innen vårt utstyr til molekylær avbildning; PET MR, PET CT og SPECT CT, og SPECT (gammakamera-systemer)
  • Representere Norge på relevante messer i Europa og USA
  • Bidragsyter inn i øvrige fagområder internt, særskilt CT og MR

Prosjektene dine vil være ulike og variere i både størrelse og lengde. Det krever at du trives med en variert hverdag og at du kan håndtere flere arbeidsstrømmer samtidig.

Den sterke selskapsposisjonen og den helhetlige porteføljen av tjenester og produkter, skaper muligheter for ledere og spesialister i Siemens til å bygge kompetanse og gjøre en intern karriere over tid.

 

Hvem er du?

Vi søker deg med høyere utdanning innen medisinsk fysikk på mastergradsnivå, med minimum fem års salgserfaring fra produktsalg fortrinnsvis innen helsesektoren. Vi er åpne for kandidater som ikke har jobbet med bildediagnostiske produkter, med forutsetning om at du har sterk interesse for skjæringspunktet teknologi og medisin. Det vil være en fordel med operativ erfaring fra sykehus. Du ønsker kontinuitet og eierskap i din rolle, er analytisk sterk og dyktig på relasjonsbygging. Vi gir deg en spennende mulighet i et globalt konsern.

 

Kontaktinformasjon 

Vi ser frem til din søknad så snart som mulig og senest innen 3. oktober 2016.

Ta gjerne kontakt med Navigio dersom du ønsker mer informasjon: Rosalind Møyholm, 907 92 108 eller Hasan Tufan, 450 23 147.

LINK til annonsen: Ledig stilling SIEMENS